2014. június 22., vasárnap

Hogyan találd meg a számodra legelőnyösebb fülbevalót?Itt a szép idő, végre lekerültek a nagykabátok, sálak, sapkák. Jöhetnek a nyár sláger fülbevalói.

2014 egyértelműen a hangsúlyos fülbevalók éve! Sajnos nem mindenkinek állnak jól a nagyméretű fülbevalók és nem is mindenki bírja a nehéz darabokat, melyek szemmel láthatóan csúnyán húzzák viselőjük fülét. Sokan csak azt veszik figyelembe, hogy mi a divat és nem azt, hogy Számukra mi az előnyös!

Éppen ezért szeretnék segítséget nyújtani az általam kreált, ZEMSE márkanevű darabok bemutatásával, hogy a fejformádhoz megtaláld a legelőnyösebb fülbevalót. Hangsúlyos, feltűnő darabokat készítek a fülbevalókból is, alumínium, bőr, féldrágakő felhasználásával. Hiába a nagy méret, mégis könnyed, légies darabok jellemzik a kollekciómat.

Egy jól választott fülbevaló kihangsúlyozza az előnyöket és optikailag elrejti a hátrányokat.

6 különböző arcformát különböztetünk meg, melyek ezek. Ha még nem figyelted meg, hogy Neked milyen, akkor itt az ideje, hogy beállj a tükör elé és szemügyre vedd J


Ovális arcforma
Ajánlott: A legjobb fejforma, bármilyen típusú fülbevalót viselhet. Legyen az hosszúkás, kerek, csepp alakú, szögletes, bármilyen.
Kerüld: Igazából nincs olyan, amit a fejforma miatt kerülni kéne. Bátran lehet kísérletezni, inkább arra figyelve, hogy milyen színek állnak jól.

Kerek arcforma
Ajánlott: Ami optikailag nyújtja, vékonyítja az arcod formáját. Ezek pedig a csepp alakú fülbevalók, illetve a hosszúkás darabok, esetleg az ovális és szögletes formájú ékszerek. A leginkább ajánlott darab az egysoros, hosszúkás fazon.
Kerüld: a kicsi, kör alakú fülbevalókat. Minden olyan darabot, amin sok a kör, illetve a gyöngy, a kerekded szerelékek. Ezek sajnos még inkább kikerekítik az arcod formáját.

Hosszúkás arcforma
Ajánlott: Minden olyan forma, ami optikailag nem hosszítja jobban az arcod, hanem inkább szélesíti! Ehhez ajánlott formák a csepp alakú, a rombusz, de csak akkor, ha rövid fazonú. A kör, a háromszög alakú darabok szélesítik az arcod formáját. 
Kerüld: Tilosak a hosszú, lapos fazonú fülbevalók! Kerülendő minden olyan darab, ami az állcsont alá lóg!
 

Szögletes arcforma
Ajánlott: Olyan fülbevalót keres, ami lágyítja a szögletes formákat. Ezek leginkább a kerek formák, csepp alakú, hosszúkás, hullámos, spirál alak, kis karika fülbevalók. Jöhetnek a gyöngyöket tartalmazó darabok is.
Kerüld: a szögletes formákat és az olyan fülbevalókat, melyek az állkapocs alá érnek! Nem ajánlott a túl hosszú fülbevaló, a rombusz fazon!      Szív alakú arcforma

Ajánlott: olyan fülbevalót keresni, ami alul szélesebb fazonú, mint például a háromszög, a csepp alak, a kerek, ovális darabok, melyek inkább lefele szélesednek ki. Gyöngyök optikailag lágyítják a hegyes áll formáját!
Kerüld: a szív formájú fülbevalót, a lefele fordított háromszög alakút. Egyáltalán az olyan darabokat, melyek lefele szűkülnek, hegyesek!
    

     Gyémánt arcforma

Ajánlott: A legritkább arcforma. Ajánlott az egyenes és hullámos formájú fülbevaló, a csepp alakú, a hosszú, vékony darabok!
Kerüld: Figyelni kell, hogy ne a szögletes vonalakat emeld ki! Ezért kerülni kell a túl geometrikus fülbevalókat, a szögletes, karakteres darabokat. Mindenképp lágyítani kell az erőteljes vonalakat.

És, hát az elálló fülek, mert bizony erről is beszélnünk kell…
Hiába fordítasz időt arra, hogy a fejformádhoz megtaláld a tökéletes fülbevalót, ha elállnak a füleid.
Sajnos rossz hírem van! Ebben az esetben nem ajánlatos a hangsúlyt a füledre helyezni, inkább a dekoltázsodat dobd fel egy karakteresebb nyaklánccal, a füledbe pedig ajánlott egy apró pontfülbevaló, esetleg egy elegáns gyöngyfülbevaló.


Zentai Emese
 Zemse márka megalkotója
           Facebook-on
  webshop


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése