2014. szeptember 9., kedd

Zemséket bizony tudni kell viselni!

Azt tapasztaltam, hogy nagyon tetszenek Nektek a naaaagy körgallér nyakláncaim, leginkább az általam "kócosnak", "fürtösnek" nevezett darabjaim.

Mind például ő
De nem meritek bevállalni őket, hanem inkább, a kisebb, de biztonságosabb darabokat választjátok.

Ilyeneket


Amit én gondolok a hangsúlyos Zemsékről ...
EZEKET BIZONY TUDNI KELL VISELNI! 

Nem áll mindenkinek jól! EGY ZEMSÉVEL NEM LEHET REJTŐZKÖDNI! Viszont, ha unod a szürkeséget, akkor ZEMSÉSEDJ!!! :)

Tetszik, vedd meg! A szíved dobban, ha ránézel egy-egy darabra? Miért gondolkozol rajta, miért mész át megalkuvóba és inkább veszed meg a kisebbet, mikor Neked a nagyobb jobban tetszik? Miért hallgatsz az irigy, nem őszinte barátnőre, aki lebeszél egy igazán feltűnő darabról - nehogy minden szem rád szegeződjön, mert jobban nézel ki nála. Viszont azért meg nem szól, ha hülyén áll a hajad, maszatos az arcod, elkenődött a szemfestéked vagy félre gomboltad a felsődet és már körülötted mindenki Téged néz! 
Mit vált ki belőled, ha hangsúlyos ékszert viselsz magadon? Hogy kiegyensúlyozott, életvidám, önmagával jóban lévő, önmagát szerető NŐ vagy, aki pozitív, magabiztos személyiség. Aki a másik embert felemeli és nem lehúzza az önsajnálatba. Igen, ezt sokan irigylik, még a barátnők is!

Hallottam már olyan megjegyzést barátnőtől, hogy "nem áll jól, mert túl alacsony vagy"! Na és? Én is az vagyok a 158 cm-mel és simán hordom a hétköznapi szettjeimmel is. Igazán feltűnést keltek velük és élvezem! :) Naponta hallom, ahogy összesúgnak a hátam mögött, hogy "húúú, de jó nyaklánca van!" és olyanra is volt már példa, hogy felismerték a márkámat! :)

Nem gondolom, hogy annyira aránytalannak tűnne hozzám a nyaklánc, pedig ez is egy nagy körgallér :)
Ami még fontos! Ne úgy próbálj fel egy Zemsét, hogy közben másik nyaklánc van a nyakadban, főleg, ha az is egy karakteresebb darab. Sajnos volt olyan látogatóm, aki így próbálta és elég viccesre sikeredett a próba. Mintha egy télikabátra próbálna egy melltartót. :D 
Persze vásárlás sem lett belőle, mert el tudod képzelni, hogy állhat a nyakában, ha egyik kezével a régi darabot húzza felfelé, így az a válla feljebb van ... ? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése